Despre

Această pagină este creată pentru ca unii dintre noi să poată găsi mult mai uşor ceea ce au nevoie. Vine în sprijinul adevărului şi contribuie în special la demascarea înșelătoriilor/minciunilor expuse cu bună ştiinţă sau poate uneori doar în necunoştinţă de cauză.

Posesorul acestei pagini nu afirmă nicidecum că este în posesia adevărului absolut. Conţinutul anumitor articole este posibil să nu reflecte întodeauna adevărul; sunteţi rugaţi şi îndemnaţi să aveţi discernământ la toate informaţiile pe care le veţi găsi pe această  pagină şi nu numai.


Contact

Adresa de e-mail: demascareainselatoriei@gmail.com
Cont facebook: Demascarea Înşelătoriei Copyright

Trebuie să mărturisesc că majoritatea articolelor de pe această pagină sunt transcrise de pe alte site-uri/bloguri. Posesorul acestei pagini nu îşi asumă nici un fel de merit pentru respectivele articole. La finalul fiecărei postări veţi găsi autorul şi sursa. Mulţumim pe această cale celor care le-au scris.

În cazul în care un deținător al căror materiale se regăsesc pe această pagină dorește ca ele să fie eliminate îl rugăm să ne contacteze la adresa de e-mail pentru a le înlătura.


Pentru alte informaţii vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim navigare plăcută!